Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 Αγορές αξίας της 35 ευρω ψάρια για 6 οίκογενειες από το Δ.Σ του συλλόγου και μεγάλη στήριξη των παραγωγών Λαικών Αγορών ακόμη ένα Σάββατο δίπλα στις οικογένειες μας .Ως τις 3 πάρα λιγο πριν φύγουν οι παραγωγοί Λαικών Αγορών της γειτονιάς μας έκαναν το αδιαχώρητο με τα ειδη τους που πρόσφεραν αρκεί να στηρίξουμε οικογενειες μας.Ακομη ένα Σάββατο που στηριξαμε και οικογενειες μας και άλλο φορέα με τη αλληλεγγύη από λίγους ανθρώπους σε πολλές οικογενειες. Ελπίζουμε ότι η αλληλεγγύη θα ξυπνήσει κάποτε στις καρδιές μας και με το λίγο που μπορεί ο καθένας θα καταλάβει ότι κάνει αν ενωθούν πολλοί μεγαλη βοήθεια κάπου δίπλα μας .Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παραγωγούς.Διακοψαμε λίγο για να ολοκληρωθεί η στηριξη σε τελευταίες διανομές με φαγητά χαρτί υγείας σαμπουάν για τα παληκαρια μας και μαρμελάδα που έκανε φίλη και υγροσαπουνο σε κάθε παιδι μας με φαγητο,διανομή είδη μαναβικης και μέσα στα σκοταδια παλευαμε να βρούμε τα τελευταία μας πακέτα. Αν δε βρέξει αύριο θα συνεχίσουμε τις διανομές αύριο στη μεσημεριανή μας ώρα με τις διανομές φαγητου.Οποια φίλη θέλει να βοηθήσει στα γλυκά ας μας ενημερώσει με μήνυμα γιατί η κούραση είναι τρομερη.Στα δύσκολα ή επιχείρηση "Αφοι Παπαθεοδώρου ",Γιάννης &Αυγερης παρών για να διευκολυνθεί ο αγώνας μας. Οι ανάγκες οικογενειων μας .

Με μια λεξη η βοήθεια σας πολύτιμη και πάλι.2 και η ώρα μεσημέρι ενημερωθηκαμε για ανάγκες μιας οικογένειας. Και ασφαλώς απευθύνεται η Ανάσα Ευαισθησίας στη επιχείρηση που πάντα είναι δίπλα σε οικογένειες με σκοπό να αγορασουμε από δικό μας άνθρωπο που μας στηριζει.Οι ώρες δύσκολες γιατί είμαστε σύλλογο ,οι εθελοντές σε διανομές και ενώ βρίσκετε σε δρομολόγιο ο κ Παπαθεοδωρου επιστρέφει στο μισό δρόμο από Θεσσαλονίκη αρκεί να μας εξυπηρετήσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά να μη πάρει χρήματα .Πείτε μου που θα βρεθούν τέτοιοι άνθρωποι που είμαι άνθρωποι με Α κεφαλαιο.
. Πρέπει να Νοιαζεσε να έχεις προθυμία να βοηθήσεις ...με κάθε τρόπο. Κι η επιχείρηση Αφοι Παπαθεοδωρου με χίλιους τρόπους απλώνουν 9 χρόνια την πολύτιμη βοήθεια τους στις αναγκες του Συλλόγου και οικογενειων.
Σας ευχαριστούμε είστε πολύτιμοι στο έργο κι αγώνα μας.
Ακομη μια φορά που μας διδάσκετε αλληλεγγύη ακόμη μια φορά που σας ευγνωμωνουμε για τη στήριξη ανθρώπων από τις ωφελουμενες οικογένειες μας με πρόβλημα υγείας στηρίζοντας τους. Ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε Υγεία και πάντα καλές δουλειές.
Η ανθρωπιά και πάλι νίκησε εδώ μέσα .
Υποκλίνομαι στη σημαντική σας ευαισθησία στήριξη απλότητα ανθρωπιά .!Kαλό βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου