Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή στην "Μεταφορικη Εταιρεία LG Transport "του κ.Λαζαρου Γκουγκουρα.

 Ευχαριστήρια Επιστολή στην "Μεταφορικη Εταιρεία LG Transport "του κ.Λαζαρου Γκουγκουρα.

Σας ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς για τη τεράστια στήριξη με τη δωρεά μεταφορά από Γερμανία Κιλκίς στα κεντρικά του Φιλανθρωπικού Σωματείου μας Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς που με τόσο προθυμία ακόμη μια φορά από τις πολλές φορές που δεχθηκατε τη στηριξη σας .Μια δωρεα μεταφορά αναπηρικών αμαξίδια από Έλληνες από Νυρεμβέργη που πραγματικά το μέγεθος ήταν το μισό φορτηγό ν διατεθεί για αποστολή στις οικογενειες με προβλήματα υγείας που αγγαλιάζει ο Σύλλογος μας και με τέρατα αγάπη αλληλεγγύη είσασταν ακόμη μια φορά δίπλα στο έργο μας .Μια μεταφορά που δείχνει το εύρος της ευαισθησία σας εποχές που η οικονομική κρίση μετράει ο καθένας μας τα πάντα εσείς είστε απλοχερη αλληλεγγύη ώστε να καταφτάνει από κάθε μέρος της Γερμανίας σημαντική βοήθεια προς τις ωφελούμενες οικογένειες μας. .
Σας παρακαλούμε δεχθείτε τις ευχές μας για καλά ταξίδια υγεία σε οικογένεια σας ανοδική επιτυχημένη πάντα πορεία η Μεταφορικη Εταιρεία σας .
Ακόμη μια φορά θα μας συγκινεί η δύναμη αλληλεγγύης σας στηριξης στο κοινωνικό μας εργο.. Τιμή μας ή συνεργασία δίπλα στο κοινωνικό εθελοντικό μας εργο αλλά και η φιλία σας .
Με ιδιαίτερη εκτίμηση Η Πρόεδρος Χριστίνα Κουρουζίδου και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου