Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

23/11 εργο ανασας

 Να ευχαριστήσουμε τον κ Ηρακλή από Βάθη Κιλκις που ακόμη δε ήρθε από Σουηδία και στη εκκληση μας για ηλεκτρικό σώμα ,πρόσφερε αμμεσα και θα παραδώσουμε τη Κυριακή σε οικογένειες μας μαζί με τα αναπηρικά αμαξίδια και είδη ρουχισμού .

Ευχαριστώ θερμά τους Εθελοντές Μικρους μεγαλους που δηλωσατε ολη ημερα παρων για βοηθεια αλλα και τωρα αργα το βραδυ,για όλα όσα χρειαζόταν αποστολή για αποθήκη μέσα στη νύχτα ενωθηκατε ακόμη μια φορά για τις ανάγκες να αδειάσει ο χώρος του συλλογου με όλες τις στηριξεις και να αποσταλούν στη αποθηκη μας .
Οι εθελοντές μετά τα μέλη μας και τα μέλη μας είναι η σημαντική βοήθεια πίσω από τα φώτα ακούραστοι στη προσφορά βοήθεια .Μεσα στα σκοταδια χωρίς φώτα, όλη ημέρα εδώ στο έργο μας χωρίς νερά ένα τεραστιο πολύπλευρο έργο που θα έπρεπε να είχε τη καλύτερη εικόνα αξιοπρέπειας εδώ μέσα στη πολη κτιριακά παιδευόμαστε με άπειρες ταλαιπωρίες με δικά μας όλα τα έξοδα με δύσκολες συνθήκες χωρίς καμμια οικονομική στήριξη 10 χρόνια με ένα στοχο. Να ειναι καλα η ευγενική χορηγία του Συλλογου εδω και 4 χρονια απο την ανώνυμα ιδιοκτητρια και συνεχιζουμε το ετγο μας χωρις ενοικια.Υποσχεση μας να είμαστε ενωμενοι σε αληθινά προβλήματα παρών πρώτη γραμμη.Ετσι ξεκινησαμε και το αποδεικνύει η Ανάσα Ευαισθησίας και εθελοντές και όλος ο κόσμος της πόλης και από όλη Ελλάδα και εξωτερικό ότι τιποτε τιποτε δε μας πτοει.
Ολοι μαζί τα καταφέρνουμε με τους στόχους καθημερινά να επιτυγχανοντε .Ποιος στόχος?Η προσφορά αλληλεγγύη στήριξη αγάπη στο συνάνθρωπο. Ευχόμαστε να είμαστε γεροί και να προχωράμε ενωμενοι όλοι με το Θεό δίπλα μας που δε μας αφήνει ποτέ .
Καλό μας βράδυ με αμέτρητα ευχαριστώ για το σεβασμό από όλους σας στο κοινωνικο εργο και στους σκοπούς του συλλογου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου