Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

ΤΡΙΤΗ $Τεταρτη 05/03-06-03/2024 Στηριξεις τροφιμα ρουχα παπουτσια βρεφικα οικιακο εξοπλισμο σε απορες οικογενειες

 















Καλησπέρα με ανακοινώσεις της χθεσινής μας ημέρας Τριτης και σημερινής Τεταρτη 06/03δράσης.

Γεύματα Αγάπης καθημερινά με μενού χθες λάχανο με χοιρινό κρέας λουκάνικα βραστά αυγοφετες κέικ και τυροπιτακια κουρου και σημερα γιουβαρελακια σούπα κι έτοιμο το αυριανό φαγητο που όλοι αγαπάνε παστίτσιο .Η χθεσινή ημέρα δε μας βρισκει να καθόμαστε...θαύμα θα ήταν αυτό
Οι ετοιμασίες για τα πακέτα του μήνα Μαρτίου μαζί με τη χορηγία της Ανώνυμου Εταιρείας που θα παραλαβουμε επόμενη εβδομάδα .
Ενα μήνα γεμάτο από δρασεις ετοιμασιες διανομων απο κεντρικα αλλα και ετοιμασίες αποστολές από αποθήκη , μας βρίσκει να προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο από τον ελάχιστο που έχουμε χρόνο, για τακτοποίημα οργάνωση όσο γίνετε καλύτερα στα πακέτα επί της Β.Ρωτα.
Παραλληλα χρέος μας όπου ζητηθεί στήριξη εκ των οικογενειών, άμμεση ανταπόκριση να βοηθήσουμε με πακέτα τροφίμων μακράς διαρκείας ελιές ζυμαρικά βιταμ απορυπαντικα καθαρισμού πατώματος τουαλέτας γάλατα μακράς διάρκειας όσπρια μπισκότα αλεύρι ζαχαρι σάλτσες σακούλες σκουπιδιών ελιές καλαμων και μωρομαντηλα.
Από Θεσσαλονίκη ένα νεαρό ζευγάρι μας γεμίζει με είδη νοικοκυριού κουβέρτες μαξιλάρια σαλονιου διακοσμητικά σεντόνια πετσέτες είδη γενικά χρήσιμα για κάθε οικογένεια σε άριστη κατάσταση και τους ευχαριστούμε θερμά για τη αλληλεγγύη. Ο Γιώργος μας προσφέρει πάλι ότι συλλεξε από φιλικά ζευγάρια παπούτσια αντρικά παιδικά γυναικεια τσάντες πανέμορφα μοντέρνα σχέδια σε πίνακες τοίχου ,κλειδοθηκη ,γυαλια ηλιου Dior ,διακοσμητικά σπιτιού και παιχνίδια φωτιστικά παιδικά η χαρά να δέχεστε τέτοια πακέτα που θα τα άρπαξαν αμέσως οι οικογένειες γιατί υπερμοντερνα και σε άριστη κατάσταση όλα .Ευχαριστούμε θερμά αλλά η συνέχεια θα δείτε γιναν όλα ανάρπαστα ..Απο τις 12 πμ ως 15.00 στη αποθηκη 2 εθελοντές μαζί μου δίναμε τον δικό μας αγώνα για να στηρίξουμε οι με όσα μας προσφέρετε .
Οι εικόνες είναι το ελάχιστο του αγώνα να προσφερουμε σε οικογένειες που μας ζητούν είδη για παιδιά από βρεφικά για νεογέννητα έως 12 και 14 χρονών παιδιά ρούχα παπούτσια είδη νοικοκυριού σπιτιού κεντήματα κουβέρτες σεντόνια πάπλωματα σχολικές τσάντες γυναικείες τσάντες φορέματα ρούχα για άντρες κουρτίνες και καροτσια καρεκλάκι αυτοκινήτου ρηλαξ και πολλά παιχνίδια για παιδια.και χαλια σαλονιου και διάδρομοι.Είδαμε το σπίτι μας μετά τις 4.30αφου μετά τις διανομές αποθηκη οι τελευταίες παραλαβές από τα κεντρικά που τα αμάξια ως και η οροφή γεμάτη από όλα τα είδη που παρέλαβαν. Και γαριδακια μπισκότα σε κάθε παιδί
Την Κυριακή 3 οικογενειες θα παραλάβουν από αποθήκη ρούχα παιδικά παιχνίδια παπούτσια και είδη νοικοκυριού βελεντζες χάλια κουβέρτες και βρεφικό εξοπλισμό. Κρεβατια παιδικά έχουμε άλλα περιμένουμε όπως και καροτσια από δύο μέλη μας .Μακάρι να τα προλάβουμε ολα και να προσφερθουν όπου τα χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου