Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήρια Επιστολή στους ιδιοκτήτες της Βιομηχανίας Παραδοσιακών Ζυμαρικών ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ



Ευχαριστήρια Επιστολή
Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΆΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ», θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ιδιοκτήτες της Βιομηχανίας
Παραδοσιακών Ζυμαρικών «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ .» κ Μιχάλη Κοντοειδή στο Χέρσο Κιλκίς , για την τεράστια χορηγία προς τον φορέα μας, ενισχύοντας το έργο μας στην καθημερινή διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες καθώς και για τα πακέτα τροφίμων που ετοιμάζουμε κάθε μήνα και εν όψει εορτών .
Παραλάβαμε σήμερα Παρασκευή 15/03/2024 30 πακέτα κούς-κούς συνολικά 600 τεμάχια για να διανέμουμε στις οικογένειες που στηρίζουμε.
Ευχαριστουμε την Πρόεδρο κ Ελσα Γκουρτζίδου και τον Δ./ντή κ Μιχάλη Κοντοειδή που είναι αρωγοί του κοινωνικού μας έργου με τεράστια αλληλεγγύη ψυχής απο τα πρωτα μας βήματα .Σας ευχαριστούμε θερμά για τη τοσο συγκινητικη απο πλευρα σας στηριξη και ιδιαιτερα δεν θα ξεχάσω τα λόγια του κ Μιχάλη στην πρώτη μας συνάντηση πριν απο 8 χρόνια περίπου που μας έλεγε οτι δε ειναι δυνατόν να στηρίζουμε όλη τη Ελλάδα και να μη είμαστε δίπλα σας.. Στηρίζω πρώτα τον τόπο μου και μετά παντού ....δε χρειάζοντε άλλα λόγια να σας αναφέρω για την δύναμη αγάπης ψυχής των ιδιοκτητών .
Ευχαριστούμε για την συμπαράστασή στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο μας και να ευχηθούμε από καρδιάς Υγεια καλή επιτυχία δημιουργικότητα και επιτυχημένη ανοδική πορεία πάντα στην Εταιρεία σας.!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου