Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

"Γέφυρα αλληλεγγύης στήριξης αγάπης προσφοράς από τους Έλληνες από Νυρεμβέργη στηρίζοντας με 2 τόνους ξύλα 2 παληκάρια μας "

 








"Γέφυρα αλληλεγγύης στήριξης αγάπης προσφοράς από τους Έλληνες από Νυρεμβέργη στηρίζοντας με 2 τόνους ξύλα 2 παληκάρια μας " .

Η ομάδα Ελλήνων από Νυρεμβέργη μέσα σε 2 ημέρες ενώθηκε αρκει να συλλέξει χρηματικό ποσό 280ευρώ,το οποίο κατέθεσε στον Τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου μας αρκεί να αγορασουμε 2 τόνους ξύλα σε 2 παληκάρια μας που έχουν πρόβλημα υγείας αλλά και δε δικαιούνται κανένα επίδομα .
Δεν χρειάσθηκε να πούμε ανάγκες για Πασχα εκτός τα τρόφιμα αυτό το διάστημα αμμεση ανάγκη είναι τα ξύλα και φιάλες υγραερίου. Ένωσαν τις δυνάμεις τους με μια λεξη όλοι και με καλή τιμή που μας έκανε η Επιχείρηση καυσόξυλα Αμανατιδης σήμερα παρέλαβαν 2 παληκαρια μας απο ένα τόνο ξυλα.
Η επιχείρηση Αμανατιδη προσέφερε μισο τόνο επιπλέον δωρεά που τον ευχαριστούμε θερμά για τη κάθε φορά σημαντική βοήθεια.
Ευχαριστούμε μέσα από καρδιά μας ολη την Ομάδα Ελλήνων απο Νυρεμβέργη που παλι δώσατε ενα διδαγμα αγαπης κι αλληλεγγύης με πραξεις σημαντικές προσφοράς, μια μεγάλη δύναμη να συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας .Μας αποδεικνυετε διαρκώς τον σεβασμό και τη στήριξη εμπρακτα στο κοινωνικό μας έργο, τη τεράστια αγάπη ευαισθησία σας στο συνάνθρωπο που με το υστέρημα σας θα κάνετε πάντα πράξεις που θα δίνουν ανασα στα δύσκολα των συνανθρώπων μας .
Πάσχα έλεγε η μητέρα μου και Χριστούγεννα κάθε ημέρα όταν μπορείς να γεμίζεις το σπίτι κάποιου και ζεστενεις την ψυχή του .
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές γιορτές με υγεία και ευλογία σε κάθε οικογένεια της ομάδας από Νυρεμβέργη και σας μεταφέρουμε ένα τεράστιο ευχαριστω εκ μέρους των παληκαριων που στηρίξατε με τη ψυχή σας σήμερα .Να σας έχει ο θεός πάντα καλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου