Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΤΡΙΤΗ12/03 ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΛΩΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ




 Ευχαριστούμε θερμά τη φίλη που ανώνυμα στηριξε σήμερα με ελαιόλαδο για τις οικογένειες μας ,όμορφες κινήσεις αλληλεγγύης που αυξάνουν και καλύπτουν τις ανάγκες για τα πακέτα τροφίμων που μηνιαία στηρίζουμε τις οικογένειες μας.

Τρία διαφορετικά Γεύματα Αγάπης σήμερα και ετοιμάσαμε και 2 γεύματα αύριο κοτόπουλο φούρνο και κοτόσουπα .Για έρευνα αγοράς στα μάρκετ βρεθηκαμε το μεσημέρι μετά τις διανομές των Γευμάτων και κάναμε τις συλλογες από τα καλάθια που ειναι τοποθετημένα συλλογής τροφίμων στα 2 Σούπερ Μάρκετ Discount επί της Λυκουργου και περιφεριακο δρόμο προς Μεταλλικό.
Ευχαριστούμε το κοσμο που στηρίζει τα καλάθια μας στα 2 σούπερ μάρκετ Discount κάθε είδος είναι σημαντικό για τα πακέτα που ετοιμαζουμε και προσφερουμε.Να ενημερώσουμε και παλι σε νεα μελη οι ωρες λειτουργιας ειναι 11 και ως 1,30 καθημερινα και αναλογα με το καιρο αλλαζει ,και το Σαββατο 9.30 ως 2.00.Επειδη ειμαστε εθελοντες κλεβουμε χρονο απο γραφεια μας ωστε να μπορουμε να ειμαστε εδω στα γραφεια και να εξυπηρετουμε οικογενειες και παραλαβες.Και σε λιγο διαστημα που αρχιζουν οι φορολογικες οι ημερες λειτουργιας θα ειναι δυο με 3 φορες τη εβδομαδα .
Επισης να ενημερωσουμε οτι το Προγραμμα που ειναι για 50 οικογενειες στηριξεις της Ανωνυμου εταιρειας εχουν δηλωσει απο αρχη ετους οι ωφελουμενες οικογενειες αφου εφεραν τα απαραιτητα δικαιολογητικα και αλλαζει μονο αν καποια οικογενεια φυγει και αντικατασταθει γιατι ειναι καλυτερη η οικονομικη κατασταση τους.
Με πολυ ελεγχο σε εισοδηματικα κριτηρια γινοντε ολα και ζηταμε τα δικαιολογητικα απο ολους για να δουμε τι ακριβως παιρνουν για να δουμε αν αξιζει να στηριξουμε.
Επισης οι οικογενειες που τον προηγουμενο μηνα φτασαν τις 25 νεες οικογενειες που μας ζητησατε στηριξη να ενημερωσω οτι αν δε φερει ο κοσμος η αν δε στηριξουν εργοστασια δεν εχουμε πηγες που να τροφοδοτουν τις αποθηκες ωστε να δινουμε παντου βοηθεια.Μακαρι να συμμετειχε ο κοσμος.Παντα κοιταμε με κριτηρια εισοδηματικα μηδενικα και με ενα ελαχιστο εισοδημα κεα και σε ενοικια που δε παιρνουν ουτε καν επιδομα ενοικιου ... Εκει κοιταμε να μοιρασουμε κοβοντας απο αλλους αρκει να μη αδικησουμε κανεναν.
Σε εμας προεχουν οι αρρωστοι και οικογενειες με μηδενικα εισοδηματα που πραγματικα γινομαστε αγγαλια αγαπης με πλουσιοπαροχα πακετα σε καθε οικογενεια οταν εντοπισουμε τρομερο προβλημα βιωσιμοτητας .
Επισης στα δικαιολογητικα προστιθετε και η καρτα ανεργιας που θα ζητηθει απο ολες τις οικογενειες στη επομενη διανομη τροφιμων.
Ευχομαστε να ειμαστε πραγματικη προσφορα εκει που πραγματικα περνουν δυσκολα .Καλο βραδυ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου