Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

AΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΚΕΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 25ΜΑΡΤΙΟΥ

 


.Ο Μήνας Μάρτιος εχει παρα πολλές πολλές πρωτοβουλίες που μακάρι με τη στηριξη και αλληλεγγυη ολων σας να τις ολοκληρωσουμε με επιτυχια.

Δράσεις για στηρίξεις εν όψει Τσικνοπεμπτης,ΨυχοΣαββατο Καθαρά Δευτερα και 25ης Μαρτίου.
Τα είδη που συλλεγουμε κρεατικα για να προσφερουμε για την Τσικνοπεμπτη σε οσους θελετε να στηριξετε μπορειτε και ενα κιλο απο κρεας μπριζολα κιμα μπιφτεκια σουτζουκακια τηγανια λουκανικο κλπ να προσφερετε ωστε να ενισχυσουμε τη ημερα εκεινη καθε οικογενεια .
Επισης επειδη θα ειναι το ΨυχοΣαββατο καποιοι μπορειτε να προσφερετε ειτε χρηματικα για να κανουμε αγορες ειτε αγορες στα ειδη που αναζηταμε για τα πακετα στηριξηςπου θα ετοιμαζουμε για τα πακετα για Καθαρα Δευτερα .
Οσοι ενδιαφερεστε να προσφερετε τα ειδη που θα συλλεγουμε ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ η συλλογη ειναι χαλβας ταραμας πιπερακια ελιες σπορελαιο ελαιολαδο πατατες κρεμμυδακια φρεσκα ξερα, λαγανα που τη Καθαρα Δευτερα θα ειμαστε ανοιχτα για να στηριξουμε οπως κανουμε καθε χρονο εδω και 10 χρονια ,κονσερβες φασολι,κονσερβα ψαρι ,ψαρικα καλαμαρακια και ολα τα ειδη ψαρικων νηστειας ,φασολια ρυζι φακες οσπρια γενικα ζυμαρικα ,σαλτσες και επισης μη ξεχναμε τη στηριξη σε φιαλες υγραεριου και σε ξυλα που μπορειτε να βοηθησετε .
Όποιος θέλει να ενισχύσει τα πακέτα εν όψει Τσικνοπέμπτης είτε στο λογαριασμό του συλλόγου.
Ο Τραπεζικος λογαριασμος του Συλλογου μας, ειναι για οσους ειναι εκτος Κιλκις και θελουν να ενισχυσουν τη ημερα αυτη :EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ :GR2701103760000037600871141 Κωδικός Τράπεζας(BIC) : ETHNGRAA ,Δικαιούχος : ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ Ν ΚΙΛΚΙΣ,
και παντα αναρτουμε μετα τις αγορες την αναλογη αποδειξη αγορων .
Ο καθενας να συμμετεχει θα ειμαστε απλοχερη στηριξη οπου πραγματικα υπαρχει αναγκη.
Καθημερινα απο 11 ως 2 μμ στα κεντρικα του Συλλογου επι της Β.Ρωτα στο στενο του μαρκετ ιν.Επισης στα τηλ 6977724524 κ Κουρουζιδου Χριστινα .
Καλη εβδομαδα με ελπιδα οτι και σε αυτες τις δρασεις θα τα καταφερουμε με τη ανθρωπια και αλληλεγγυη που μας διακρινει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου