Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

στηριξεις απο καταστημα παπαθεοδωρου μοκετες παπουτσια καρεκλα γραφειου

 







Η "Technic -Shop. gr "και Επιχείρηση Πολυκατάστημα "ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ" θα ξεχωρίζουν πάντα για τη ευαισθησία αλληλεγγύη ανθρωπιά .Θα είναι πάντα δίπλα στο έργο μας, δίπλα στους εθελοντές και σε ότι ανάγκες θα υπάρχουν σε οικογένειες μας θα ξέρουμε ότι μόλις ζητήσουμε θα έχουμε τη απαραίτητη στήριξη.

Η ευαισθησία ανθρωπιά αλληλεγγύη βρίσκει απόλυτη έκφραση στα πρόσωπα των ιδιοκτητών της Επιχείρησης το ηλεκτρονικό κατάστημα Technic -Shop. gr,την οικογενειακή επιχείρηση Πολυκαταστημα "ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ "επί της Ελ Βενιζέλου Κιλκίς (δίπλα στην ΔΕΗ ) τηλ 2341100858 που εδώ και 11 χρόνια στέκοντε με τη ψυχή τους δίπλα στο Φιλανθρωπικό μας Σύλλογο και στηρίζουν το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο!!
Σήμερα η Καλημέρα ήρθε απο τους ιδιοκτήτες με ευχές για καλή δύναμη στο αγώνα μας με χαμόγελα ότι δε προλάβαμε να πούμε τη χρειαζόμαστε επείγον και μας ήρθαν 2 μοκέτες για 2 οικογενειες που θα προσφερουμε Κυριακή επιπλα ηλεκτρικα μια πολυθρόνα γραφείου και για το ένα παληκαρι μας που στηρίζουμε στα συσσίτια, παπούτσια ολοκαινούργια νο41.
Ακόμη μια φορά δίπλα στο κοινωνικό μας έργο με κινήσεις που όχι απλά ξανά μας συγκινείτε,οπως πάντα ξεχωριζουν οι διαρκείς κινήσεις αλληλεγγύης και αγάπης !!!!!!
Η Αλληλεγγύη ευαισθησία ανθρωπιά και πάλι απο τη επιχείρηση " Αφοι Παπαθεοδώρου" ,αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση !!!!!!
Σας ευχαριστώ θερμά!!!
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ Β ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
2

Ημέρα γενικής Καθαριότητας σήμερα από τις 8.30 στα κεντρικά του Συλλόγου για να τακτοποιησουμε την αποθηκη πίσω να καθαρίσουμε πολλαπλές φορές αφού μήνες δε έμεινε άδειος ο σύλλογος .Αδειαζε και γέμιζε αυτόματα γιατί όταν δίνεις με τη ψυχη σου στα πολλαπλασιαζει ο θεός.

3 παρά μεσημέρι οι εθελοντές καναν τις διανομές σήμερα αρακά και μπριζόλες φούρνου και επιτέλους είμαστε χαρούμενοι οτι αστραψε από καθαριότητα ο Σύλλογος μας .Από Κυριακή μέλημα μας να αδειάσει η αποθήκη.
Μπορεί να άδειασε αλλά η αλληλεγγύη του κόσμου θα τον γεμίσει για να ξαναγίνουμε τον μήνα Απρίλιο αγάπης προσφορά σε κάθε συνανθρωπο που έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας .
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου