Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

"Στήριξη και αλληλεγγύη απο φίλη απο Γερμανία ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ ΨΗΜΕΝΟΥ

 "



Στήριξη και αλληλεγγύη απο φίλη απο Γερμανία οι Ελληνες της ξενητιάς δε λησμονούν τη πατρίδα τους και στηρίζουν διαρκώς τον συμπολίτη μας αλλά και ιδιαίτερα την 25η Μαρτίου με προσφορά για αγορά Μπακαλιάρου !"

Δίπλα στα παιδια μας για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου για αγορά μπακαλιάρου στήριξη απο Ελληνίδα μέλος μας που κατοικει εργάζετε Γερμανία.
Απο νωρίς το πρωί απο Γερμανία φίλη που είναι με τη ψυχή της δίπλα στον αγώνα μας παρακολουθεί κάθε μας έκκληση και είναι πάντα με στήριξη και θελει να παραμένει ανώνυμη πάντα ,κατέθεσε στο Τραπεζικό Λογαριασμό του Συλλόγου 70 ευρώ αρκεί την 25η Μαρτίου να προσφέρουμε Μπακαλιάρο που κάναμε εκκλήσεις .
Μπορεί τη Παρασκευη να διανέμουμε με τη χορηγία για 50 οικογένειες αλλα τεράστιος αριθμός οικογενειών που δε έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό επιχορήγησης , περιμένουν τις στηρίξεις που κάνουμε όλη τη διάρκεια του μήνα.
Η φίλη ρώτησε και σε καταστήματα του Κιλκίς για μαγειρεμένο μπακαλιάρο και θεώρησε οτι καλύτερα να κάνουμε έρευνα αγοράς και να προσφέρουμε την ημέρα της 25ης Μαρτιου μπακαλιάρο ψημένο .Είδαμε τιμές του απλού μπακαλιάρου, είναι στα ύψη .Τίς επόμενες ημέρες θα κάνουμε έρευνα αγοράς , να διασταυρώσουμε τις τιμές, ώστε να δούμε τι συμφέρει να προσφέρουμε σε περισσότερα άτομα.
Προτεραιότητα μας τα άτομα σε συσσίτια που δε έχουν κανένα να τους μαγειρέψει και επιθυμία της φίλης που κάνει τη χορηγία. .
Ευχαριστούμε τη δύναμη αλληλεγγύης, πάλι οι Ελληνες απο Γερμανία δίπλα στο έργο μας παλι με την βοήθεια ψυχής<3 .Ευελπιστούμε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να καταφέρουμε τη 3η Δράση μας " Πακέτα εν όψει 25ης Μαρτίου"να επιτευχθεί με τεράστια επιτυχία υπέρ των ωφελούμενων οικογενειών που στηρίζουμε .
Σας ευχαριστούμε για τη τεράστια και συνεχόμενη δυναμη στήριξης και αλληλεγγύης με ευχές για Υγεια και ευλογία στο σπιτικό σας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου