Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

ΤΡΙΤΗ 12/03 ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ






 Εμείς εδώ αγαπάμε και θα βοηθαμε όσο μπορούμε. Τι κι αν έλειπε χθες σε νοσοκομείο η μανούλα σήμερα την ενημέρωσαμε να έρθει να παραλάβει κάποια πακέτα Σαρακοστιανα και Παρασκευή θα έχει ξανά στήριξη γιατί και πολύτεκνη οικογένεια αλλά και με πρόβλημα σοβαρό υγείας άρα οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους .Είναι κι αυτά τα παληκαρια που λες άξιζε ότι μαγειρεύω τόσο καιρο.Κυρια Χριστίνα για τη 25ηΜαρτιου θα κάνετε μπακαλιάρο? Μας ρωτάει ένα από τα παληκάρια μας που είναι σε συσσίτιο.

Απάντηση μου όχι δε έφτασα σε τέτοιο επίπεδο μαγειρικής να ξέρω να κάνω μπακαλιάρο το κλασικό θα κάνω το απλό κατεψυγμένα. Μας βγαζει 20 ευρω και λεει Δίνω 20 ευρώ να πάρετε 3η 4 μερίδες... έκοψα χόρτα και θέλω αυτά τα λεφτά να πάρετε τη Δευτέρα μπακαλιάρο έτοιμο ψημένο να δώσετε στα παιδια που βοηθατε...
Πείτε μου πόσο γεμίζεις σα άνθρωπος όταν τα παιδιά αυτά έχουν τόσο ευαισθησία τόσο εκτιμούν ότι κάνεις πόσο νοιαζοντε για τους άλλους και με τη πρώτη ευκαιρία θα βοηθήσουν από το υστέρημα τους.Ακομη ενα διδαγμα μεγαλοψυχίας πως να γινόμαστε καλύτεροι ανθρωποι......οσο και να αρνήθηκα έτσι θα έκανα κι εγώ κάτι καλό μας αποχερετησε και εμείς ευχόμαστε πάντα να έχει δουλίτσα .....Ερχόμουν από το χωριό και το βρήκα στο δρόμο και σας το έφερα να δώσετε σε κάποιο παιδάκι δώρο.
Τι να πω σήμερα η ημέρα είναι όλο συγκίνηση από παληκαρια μας που ξέρουμε πολύ καλά γιατί τα μαγειρεύουμε,έχουν τόσο δύναμη αγάπης μέσα τους είναι τόσο όμορφες ψυχές ...Όταν έχουν 2 πακέτα τσιγάρα που τους φέρνουν στη συνάντηση με τις διανομές φαγητών δίνουν το ένα πακέτο ο ένας στο άλλο.Μη με πείτε γιατί με τόσο κούραση σωματική αντέχω και συνεχίζω.
Τέτοιες ψυχές αξίζει όλη η κούραση του κόσμου.
Γέμισε η ψυχή μου σήμερα από μια εβδομάδα που καταρεύσαμε σωματικά ,σήμερα γεμίσαμε κουράγιο θάρρος να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά όμορφο αγώνα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου