Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

26.03.2024ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΞΥΛΑ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ






 Οι Έλληνες από Γερμανια η ομάδα Ελλήνων από Νυρεμβέργη Γερμανίας, η κ Ρούλα Μαλεσιου η κ Βάσω από υο ομάδα μελισσουλες Ελλάδα Γερμανία κατάφεραν να στείλουν με πραξεις αλληλεγγύης μηνύματα κι ελπίδα ζεστασιάς,ότι ενωμενοι κι ας μας χωρίζουν χιλιάδες χλμ η αγάπη το Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω δε σταματάει είναι δίπλα σε αυτούς που στερούνται τα αυτονόητα ..φαι ζεστασιά ....Σας ευχαριστούμε για τη πολύτιμη προσφορά σας όλων που γίνατε αλυσίδα αγάπης αρκεί να στηριχθούν συνάνθρωποι μας με ξυλα.Σας ευχόμαστε Υγεια ευλογία σε κάθε οικογένεια που συμμετείχε στη Δράση που οργανώστε μόνοι σας γιατί παρακολουθείτε με τη ψυχη σας τις αναρτήσεις μας ,τις εκκλήσεις για τις οικογένειες.

Είστε πολύτιμη προσφορά που αν χιλιάδες χλμ μακριά αν και δε είστε από καταγωγή ρίζες Κιλκίς αλλά από άλλες πόλεις, σέβεστε καμαρωνετε για το έργο μας,τον ασταματητο αγώνα μας , και στηριζετε με τη ψυχή σας κάθε φορά.
Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό στήριξη στο καθημερινο μας αγώνα τόσα χρόνια σας ευχόμαστε Υγεία ευλογία στις οικογένειες σας .Κύμα αγάπης και αλληλεγγύης και σήμερα δίπλα σε ιδιαίτερες οικογένειες με προβλήματα υγείας σε μια έξτρα στήριξη από καρδιάς στέλνοντας ευχές για πλήρη ανάρρωση. Στη μία οικογένεια μας που έχει μεγάλη περιπέτεια υγείας και οι δύο γονείς ευχόμαστε καλά αποτελέσματα αύριο στις κρίσιμες εξετάσεις και έως 15 Απριλίου που έχουν δύσκολες στιγμές με γιατρούς να ναι η Παναγία δίπλα τους να τους προστατεύει. Ευχαριστούμε και τους εθελοντές που απέστειλαν τις στηρίξεις μας σε χωρια του Κιλκίς με αμέριστη προθυμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου