Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ευχαριστούμε το" Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής "

 




Ευχαριστούμε το" Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής "γιατι με τη τεράστια δωρεά της τον Ιούνιο με πακέτα τροφίμων μακράς διαρκείας είχαμε τη χαρά να παραλάβουμε καινούργια επώνυμα αντρικά μπουφάν, φούτερ αλλά και αθλητικά παπούτσια και παντοφλες.

Οι διανομές έγιναν και στις γιορτές Χριστουγεννα σε καινούργια μπουφάν φούτερ παπούτσια παντόφλες, αλλα και σε όλους αυτους τους μήνες που χρειασθηκαν στήριξη οικογένειες για γονείς και παιδιά.
Σημερα επειδή η ψυχή μας είναι ασταμάτητη να χαρίζουμε αγάπη χαμόγελα ελπίδας στα άτομα που στηρίζουμε και χθες διαπιστώσαμε στη διανομή ξύλα ότι είχαν τρύπια παπούτσια παντόφλες σε χάλια κατάσταση, η ομάδα εθελοντών πήγε αποθηκη και βρήκαμε τα τελευταία πανάκριβα αθλητικά παπούτσια και παντόφλες Levis και Adams και άλλες επώνυμες μάρκες στα νούμερα 41 και 42 και με τρομερή χαρά ετοιμάσαμε σε κάθε παληκαρι μας στη διανομή συσσίτια να παραλάβει από ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και ενα ζευγάρι παντόφλες. Στα δυο παιδιά με τα νούμερα 49 και 44 με 45 θα δούμε πως θα τα καταφέρουμε να τους προσφέρουμε .Η χαρά στα μάτια των παληκαριων απερίγραπτη και τα ευχαριστούμε που εισπραξαμε άξιζε όλους τους θησαυρούς του κόσμου. Ευχαριστούμε το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης &Αρωγής για τη χορηγία ψυχής.
Ακόμη μια ημέρα που η ψυχή μας γέμισε προσφορά στο συνάνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου