Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ .


1.Μας ενημέρωσε πριν ημέρες μητέρα με το συζυγο με σοβαρώτατο πρόβλημα υγειας οτι για τα κοριτσια της ειχε επιτραπέζιο υπολογιστή με παλια windons και οτι χρειάζετε οχι laptop ακριβο αρκετά αλλα επεξεργαστή.Με τον Στεφανο που ειναι προγραμματιστης και ο δημιουργος της ιστιοσελιδας μας και οτι τεχνικο προβλημα ειναι πάντα εδω να μας κανει ολα τα λειτουργικα με υπολογιστες και ιστιοσελιδα μας , καναμε ερευνα και βρηκε εταιρεια στη Αθηνα με τα εξοδα αποστολης γυρω στα 180 ευρω με 200.Θα τα αναλαβει αυτος τη διαδικασια να περασει ολα στο νεο υπολογιστη.
Σκεφτηκαμε να κανουμε με λαχνους η λαχειοφορο χωρις δωρο φυσικα με ενα ευρω αλλα και παλι δε ξερουμε κατα ποσο αν βγουμε λαικη η καταστηματα βοηθησουν και ποιοι εθελοντες θα παμε.
θα το δουμε αν και ακομη και ενα ευρω θα ειναι διστακτικοι να βοηθησουν.
Οσοι θελετε να βοηθησετε στη οικογενεια αυτη να αγορασουμε αυτο τον επεξεργαστη με συμμετοχη καποιων μπορουμε να τα καταφερουμε.
Επισης θα γινει η αγορα με παρουσια τα τιμολογια αγορας και τη παραδοση στη οικογενεια φωτογραφια χωρις φυσικα να εμφανιζετε το προσωπο των παιδιών οπως γινετε με καθε οικονομικη στηριξη με ξυλα τροφιμα παντα οτι χρηματικο ποσο κατατιθετε στο λογαριασμο του συλλογου παντα εχουμε αποδειξεις αναρτημενες .
Αν μαζευθούμε κάποια άτομα μπορούμε να τα καταφέρουμε 2.Επίσης με τη εθελόντρια μας κ Αννα θελουμε να βαψουμε το ενα δωματιο του ενος παληκαριου μας το αργοτερα μεσα σε αυτη την εβδομαδα για λογους υγιιεινης και καθαριοτητας του χωρου και μας ενημερωσαν τιμες περιπου 25 ευρω με βουρτσες.Αν δε βρουμε ανταποκριση θα τις αγορασουμε εμεις .
Και 3.)δειτε για το ψυγειο αν μπορουμε να βοηθησουμε παληκαρι που στηριζουμε με συσσιτια σε καλη λειτουργικη κατασταση .
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου