Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

κΥΡΙΑΚΗ 24ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΕΙΔΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΣ

 











Κυριακή Τής Ορθοδοξίας !!!.

Καλημέρα Φίλες καί Φίλοι !!!.
Α' Νηστειών Χρόνια Πολλά Καλά καί Ευλογημένα στους Απανταχού Ορθοδόξους Χριστιανούς με Υγεία Αγάπη Πίστη & Ευλογία τού Θεού !!!.

Λειτουργία και Περιφορά των Εικόνων στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Άνω Ποταμιά Κιλκίς Χρόνια Πολλά με υγεία αγάπη πίστη και την Ευλογία του Κυρίου μας.Δεν ξεχάσαμε μαζί με τη εικόνα του σπιτιού μας να έχουμε και την εικόνα του Συλλόγου μας

Τι πιο πάνω από τα λόγια ? Η αγάπη στις Πράξεις μας .

Μετά τη λειτουργία η ψυχή μας στο χρέος της προσφοράς στο συνάνθρωπο. Γιατί αν αγαπάς τον εθελοντισμο δε σταματάς να προσφέρεις τα προλαβαίνεις όλα .Αρκεί να πιστεύεις να σέβεσαι τον αγώνα σου το συνάνθρωπο και δε υπάρχει δε μπορώ. Υπάρχει αγαπώ Νοιάζομαι Μοιράζομαι Προσφέρω.
Έτσι λέμε Καλή Κυριακή στην Ανάσα Ευαισθησίας.
Ευλογημένη ημέρα του Κυρίου με υγεία απανταχού .Μας ζητήθηκαν από οικογένειες πάπλωματα κουβέρτες καλύμματα καναπε σαλονιου σεντόνια μαξιλαροφυλλα κεντήματα και γενικά είδη νοικοκυριού η πιο κατάλληλη ημέρα να πάμε αποθηκη που δε εχει κίνηση και ευκολία άνετη σε πάρκινγκ και με 2 εθελοντές τον Γιάννη και Ηλία έγινε η αποστολή προς τις οικογένειες. Από πάπλωματα κουβέρτες δε συλλέγουμε άλλο δε μας ζητάει κάνεις καλύψαμε όλες τις ανάγκες .Η συλλογή ρούχων θα γινετε ως τέλη Μαρτίου και παιχνίδια μετά θα σταματήσουμε γιατι προεχει οι ετοιμασιες για τροφιμα εν οψει Πασχα, και ξαναρχίζουμε μετά το Πάσχα .Μπορεί να ειμασταν χθες Σάββατο από πολύ νωρίς στα κεντρικά του Συλλόγου λόγω Λαικής όμως τα μέλη αγαπάτε να στηριζετε πήραν τα κλειδιά αποθήκης και σήμερα αντικρύσαμε στις ετοιμασίες τι μας πρόσφερε η οικογένεια. Ένα μονό κρεβάτι ένα έπιπλο τηλεόρασης και κομοδίνο ένα μηχάνημα γυμναστικής πολυφωτο με βάση δαπέδου υπερμοντερνο κασετόφωνο με cd play, χαλια παιχνίδια για ηλικίες από μηνών έως 7 ετών που θα γίνουν σίγουρα ανάρπαστα παπούτσια παιδικά και είδη γενικά νοικοκυριού. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη πολύτιμη στήριξη σε συνανθρώπους μας.Η ημέρα είναι ασταμάτητη αφού όσες οικογένειες δε πρόλαβαν να παραλάβουν τα πακέτα τροφίμων μηνός Μαρτίου και είδη ν όψει 25ης Μαρτιου ορίσαμε τη σημερινή ημέρα μαζί με είδη μαναβικής φρούτων γάλατα κακάο Κουκάκη κους κους, μπακαλιάρο αρακά φασολακια κατεψυγμένα κοτόπουλο πατάτες σπορέλαιο αβα βιταμ ζυμαρικά ελιές χαλβα φακές φασολια σάλτσες μερεντες αλεύρι ζαχαρι μαρμελαδα κονσέρβα φασολια αβα για πιάτα χαρτι υγειας κι ότι βλέπετε ήταν η σημερινή προσφορά όλο το μεσημέρι ως 5 η ώρα .Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την ολοκλήρωση των πακέτων στήριξης ,τους εθελοντές που σήμερα ήταν πλάι στο έργο μας ωστε να παραλάβουν όλες οι οικογένειες τα πακέτα στήριξης.
Αύριο θα κάνουμε τις τελευταίες διανομές σε κατεψυγμένα είδη αλλά και ψημένο μπακαλιάρο για τα άτομα που στηρίζουμε στα συσσίτια και 2 άτομα με πρόβλημα υγείας στη οικογένεια τους που ενημερώσαμε στις 12 η ώρα θα γίνει η διανομή γευμάτων Μπακαλιάρο με πουρέ και σκορδαλιά. Καλή μας δύναμη για αύριο μετά σταματάμε για λίγο γιατι η υπερκόπωση είναι εμφανής δε έχουμε πλέον δυνάμεις χέρια πόδια .
Για μετά τη 25ηΜαρτιου θα είμαστε σε αναζήτηση χορηγών για τα πακέτα εν όψει Πασχα και θα δούμε για τις Πασχαλινές Λαμπαδες. Καλό σας απόγευμα και πάντα να έχουμε δίπλα μας χορηγούς που θα αγγαλιαζουν τον αγώνα μας και θα γεμίζουν τα σπιτικά των συνανθρώπων μας που πνέουν πραγματικά δύσκολα. Σας ευχαριστούμε που Όλοι όσοι προσφέρατε γεμισατε το τραπέζι της 25ης Μαρτίου. Να έχετε όλοι υγεία και ευλογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου