Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

27.03.2024 ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ,ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ,ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

 





Μπορεί να είχαμε ένα πρόβλημα στο κινητό σήμερα που άνοιξε μετά τις 11 τελικά για όσους μας ψαξατε το εξηγώ η ομάδα Γυναικών από Καστανιες ήταν παρών με τα γνήσια πενυανοστιμα γλυκά για να συνοδέψουν σήμερα τα Γεύματα Αγάπης που ήταν φασολακια λαδερά και λάχανο με κρέας χοιρινο και φράουλες κομμάτια με ζαχαρι και κονιακ.

Βλέπεται ότι η αγάπη δε σταματάει στην Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς από όλη τη ομάδα Γυναικών που ασχολούμαστε καθημερινά με τα καλύτερα για το τραπέζι κάποιων ατόμων που δεν έχουν τη πολυτέλεια του σπιτικού μαγειρεμένο φαγητού.
Η περιποίηση φροντίδα αλληλεγγύη είναι από ψυχής πράξεις καθημερινά.Για οικογένειες στάλθηκαν σήμερα πακέτα τροφίμων απορυπαντικα χαρτικά πατατες κρεμμύδια Σαρακοστιανα είδη και τροφιμα μακράς διαρκείας ως τη Παρασκευή θα ολοκληρωσουμε τις στηρίξεις με αυριανή στήριξη σε κατεψυγμένα αρακά κιμά και ψάρι μπακαλιαρο.
Για όσες οικογένειες θα ενημερώσουμε θα μπορουν να παραλαβουν αύριο και Παρασκευή τα τελευταία είδη του μήνα με τα είδη των κατεψυγμένων αρακά κιμά και μπακαλιάρο.
Ευχαριστούμε απο καρδιάς κ Κουκάκη γιατι καταφέρατε με τη τεράστια χορηγία σας ,1600 τεμάχια γάλα κακάο να παραλάβουν όλες οι οικογένειες μας και στα πακέτα διανομής του μήνα Μαρτίου, και στα πακέτα εν όψει 25ης Μαρτίου, τον τεράστιο αγώνα μας το 3ημερο αλλά και να διανέμουμε σε κάθε κοινωνικό Φορέα και όπου άξιζε να στηρίξουμε .
Σήμερα ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες διανομές από τη τεράστια χορηγία της Εταιρείας Γαλακτοκομικών Προϊόντων Φάρμα Κουκάκη. Σας ευχαριστούμε για τη τεράστια συνεχόμενη στήριξη και το σεβασμό σας στο κοινωνικό μας εργο.Ο κ Μ......ς το Σάββατο γέμισε τη αποθηκη μας με σημαντικά είδη. Ένα από αυτά ήταν ένα μηχάνημα για εξάσκηση μετά από επεμβαση που είχε κάνει και ο ίδιος για τα πόδια .
Ολοκαινούργιο δε σκέφτηκε να το κρατήσει γιατί η ψυχή του πάντα ειναι να μοιράζετε. Σήμερα που ξανά μας γέμισε είδη βρεφικά και είδη νοικοκυριού ζητήσαμε να μας φέρει το μηχάνημα να το παραδώσουμε σε ασθενή που πρόσφατα έκανε επεμβαση σε ισχυο.
Πριν λίγο ήρθαν εθελοντές να παραδώσουν σε οικογένεια σε χωριό Κιλκίς το μηχάνημα μαζί με τρόφιμα που στέλνουμε για ευχές για περαστικα (φασόλια αρακά 2μπακαλιάρους κατεψυγμένους και ροδέλες θραψαλα)και γρήγορη ανάρρωση.
Ευχόμαστε να είναι χρήσιμο σα φυσιοθεραπεια το μηχάνημα αυτο.
Κι εμείς θα ευχόμαστε να μη υπάρχουν πονεμένο γύρω μας άρρωστοι φτώχια,και στο έργο μας να περικλυόμαστε πάντα από τόσο όμορφες ευαίσθητες ψυχές που πραγματικά προσφέρετε με τη καρδιά σας .
Σας ευχαριστούμε που σέβεστε και στηρίζετε τόσο το έργο της Ανάσας Ευαισθησίας που ειναι πράξεις αγάπης για το Συνάνθρωπο από όλους μας .
Ακόμη μια ημέρα που η ανθρωπιά αλληλεγγύη γέμισε ελπίδα γύρω μας .
Καλό βράδυ με τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους που είστε ενωμενοι στο όμορφο σκοπό της Ανάσα Ευαισθησίας της ανιδιοτελους προσφοράς όλων για όσους μας χρειάζονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου