Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

EΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ

 "Κύριε Κουκάκη σας ευχαριστούμε απο καρδιάς"


"Τεράστιο κύμα αγάπης κι αλληλεγγύης 1600 τεμάχια γαλα κακάο ,από τους ιδιοκτήτες Γαλακτοκομικών Προϊόντων Φάρμα Κουκάκη"!
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας Ν. Κιλκίς, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών του Συλλόγου αλλά και των ωφελούμενων οικογενειών που στηρίζουμε , ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση   Βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων «Φάρμα Κουκάκη» για την ισχυρή σας χειρονομία αλληλεγγύης να προσφέρετε ειδη γαλακτοκομικων προιοντων , ώστε αυτά στη συνέχεια να διανεμηθούν σε ευπαθή μέλη της τοπικής μας κοινωνίας!
Παραλάβαμε σήμερα τεράστια στήριξη 1600 γάλατα κακάο που εκτός των οικογενειών μας στηρίζει η Ανάσα Ευαισθησίας και Κοινωνικούς Φορείς(Βηματίζω, Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, και με τη βοηθεια Πατέρων Εκκλησίας οικονομικά αδύναμες οικογένειες σε χωριά ) αλλά και
Με την ενέργειά σας αυτή, εκφράζετε έμπρακτα την υποστήριξή σας στο ανθρωπιστικό έργο που εδώ και 11 χρονια επιτελεί ο Εθελοντικος Συλλογος Φιλανθρωπικος Ανασα Ευαισθησιας Ν Κιλκις , ιδιαίτερα μάλιστα στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Σας παρακαλούμε, δεχθείτε τις ειλικρινείς μας ευχές για υγεία & δύναμη. Ευχόμαστε να είστε φωτεινο παράδειγμα αλληλεγγύης για όλους!
Καλες δουλειές πάντα με ανοδική πορεία επιτυχημένη η Εταιρεία που διαπρέπει με τρομερές επιτυχίες.
Με εκτίμηση η Πρόεδρος κ Κουρουζίδου Γ. Χριστίνα










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου