Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΙΑΝΟΜΕΣ 75 ΜΕΡΙΔΕΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ

 










Δεν γνωρίζω άλλο χρέος εκτός από αυτό που βγαίνει μέσα από τη καρδιά το χρέος και υποχρέωση Δίπλα στο Συνάνθρωπο. Γιατί οι πραγματικοί αγωνιστές δε φωτογραφιζοντε σε επίσημους δίπλα ,είναι πίσω από τα φώτα και αγωνίζονται για τις πραγματικές αξίες ζωής για τη προσφορα που θα δώσει ανακούφιση σε συνανθρώπους σε μια δύσκολη εποχή που η οικονομική κρίση έχει γεμίσει ανεργία φτωχά εξαθλίωση γύρω μας .

Τη ημέρα αυτή ειχαμε ανακοινώσει από ημέρες τη δράση Πακέτα εν όψει 25ης Μαρτιου .Με τις διανομές της Παρασκευής Σαββάτου και Κυριακής σήμερα ολοκληρώσαμε επιτυχώς τη Δράση Πακέτα Στήριξης 25ης Μαρτιου.
Από πολύ νωρίς βρεθηκαμε στα κεντρικά του Συλλόγου να ετοιμασουμε τα πακέτα τροφίμων που περιειχαν μπακαλιάρο σπορέλαιο τροφιμα μακρας διαρκείας ελιές χαλβα αβα για πιάτα σπορέλαιο ζυμαρικά κους κους ρίγανη αλευρι ζαχαρι μαρμελαδες μερεντες βιταμ ρύζι φακές φασολια ρεβυθια γάλατα μακράς διάρκειας κονσέρβες φασολια κονσέρβες ντολμαδακια κονσερβες ψαρι φρούτα πατατες είδη λαχανικών και γάλατα Κουκάκη κακαο.
Μια δυναμική στήριξη με προσέλευση από πολύ πρωί των οικογενειών να παραλάβουν τα πακέτα που ενισχύουμε την σημερινή ημέρα .Ευχαριστούμε την εταιρεία που στέκετε ανώνυμα κάθε μήνα δίπλα στις οικογένειες που στηρίζουμε το Σωματείο Λαικών Αγορών Ν Κιλκίς τη εταιρεια Κουκάκη και όλα τα μέλη που ενισχύσατε τα σημερινά πακέτα τροφίμων.Δυναμική παρουσία μελών απο Ελλάδα και Γερμανία, στη Δράση "Μαγειρεμένα Γεύματα με Μπακαλιάρο σκορδαλια.
Ημέρα συγκίνησης αφου τα μέλη ένωσαν τις δυνάμεις τους για να έχουν Μαγειρεμένα φαγητά Μπακαλιαρο με σκορδαλιά ,άτομα ζουν μόνα τα συσσίτια μας , μόνογονεικες οικογενειες άτομα με ένα εκ των δύο συζύγων πρόβλημα υγείας .
Σήμερα με τη στήριξη από Γερμανία που έστειλε στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου 70 ευρώ μείον 3 ευρώ κρατήσεις 67 ευρώ , παλικάρι μας που έκοψε χόρτα προσφερε 20 ευρώ, παληκαρι Αμεα που έδωσε 20 ευρώ φίλη που ήθελε ανώνυμα 50ευρω για να ενισχύσουμε τα γεύματα Αγάπης εν οψει 25ης Μαρτιου καταφέραμε το ασύλληπτο. Να προσφερουμε 45 μερίδες φαγητό Μπακαλιάρο με σκορδαλιά που ξεκινήσαμε με 25 μερίδες και μέλη που είδατε το σημερινό αγώνα πηγαίνατε να αγοράσετε ψημένα πακέτα με μπακαλιάρο αρκεί να ενισχύσετε τη διανομή σήμερα .
Σας ευχαριστούμε για τη Ανθρωπιά Αλληλεγγύη.
Και ένα τεράστιο ευχαριστώ για το σεβασμό στήριξη στο κοινωνικό μας εργο.Η ημέρα τελείωσε με ενισχύσεις των πακέτων με είδη τροφίμων που μεν δε είναι νηστείας αλλά είναι απαραίτητα για κάθε οικογένεια. Έτσι εκτός από μπακαλιάρο ροδέλες καλαμαράκια κατεψυγμένα ψάρια διάφορα προσφεραμε και παριζες κασερια χαλβά λουκάνικα σάλατες τυροσαλατα σκορδαλιά μελιτζανοσαλατα χυμούς λουκάνικα τυρί ελιές και οι σακούλες γέμισαν εκτός από αυτά και με βρεφικές κρεμουλες και τροφιμα μακρας διαρκείας όπου χρειαζόταν ενίσχυση πακετων.Σε ένα αγώνα ψυχής πάντα θα ευλογειτε από το Θεό που θα σου στέλνει υποστηρικτές χορηγούς μέλη που θσ ενισχύουν τη προσφορα στο συνάνθρωπο. Ποιος αγωνίζεται και δεν ευλογειτε?Επιχείρηση που στηρίζει με τη ψυχη της το κοινωνικό μας έργο ψήνει 35 μερίδες μπακαλιάρο αρκεί να διαθέσουμε σε κάθε οικογένεια μας που δε εχει πάρει σήμερα μερίδες εν όψει 25ης Μαρτιου.
Οταν η ανθρωπιά μιλάει με πραξεις το ευχαριστούμε εινσι το λιγωτερο που μπορεί να ειπωθεί.Δεν παραλειψαμε όσους ήταν εορτάζοντες σήμερα να ακολουθούν τα πακέτα μας και γλυκά με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και να ευχαριστήσουμε κι όλους τους εθελοντές που σήμερα δηλωσατε παρών για τις ετοιμασίες και διανομές .Το ένα πακετο γλυκά από τη φίλη απο Γερμανία που πρώτη στηριξε τη δράση με μπακαλιάρο σκορδαλιά για 12 άτομα .Σας ευχαριστούμε για ολα.
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου