Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απο Γερμανια ανασες ανθρωπιας κι αλληλεγγύης 1 ΤΟΝΟ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

 Απο Γερμανια ανασες ανθρωπιας κι αλληλεγγύης.





Δύο μέλη ή κ Ρούλα Μαλεσιου από Γερμανία πάλι δίπλα στο έργο το κοινωνικό της Ανάσας Ευαισθησίας με στήριξη οικονομική στο τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου με ευχές για Καλές γιορτές, και η Βάσω από τη ομάδα Μελισσουλες Ελλάδα Γερμανία που μας επισκέφθηκε πριν ημέρες και μας άφησε χρηματικό ποσό με τις οικονομικες ενισχύσεις προβηκε σε όμορφες κινήσεις στήριξης. Κάναμε σήμερα αγορές ενός τόνου ξύλα και μας έβαλε παραπάνω ξύλα δωρεά το κατάστημα καυσόξυλα Αμανατιδη,στηρίζοντας ακόμη μια οικογένεια.
Με τη βροχή σήμερα να μη σταματάει με 2 εθελοντές τον Κώστα και Δημήτρη μπορεί να βραχηκαμε κι εμείς και τα ξύλα αλλά καταφέραμε να τα μαζέψουμε όμορφα γιατί η οικογένεια που στηριζαμε έχουν πρόβλημα υγείας και οφειλαμε να τελειοποιησουμε τη στήριξη μας .Ενα από τα παιδιά μας έχει κόψει τα χόρτα και θα κόψει δωρεάν φυσικά και σε δύο ακόμη οικογένειες μας που μόνος του το ανεφερε.
Η ισχύς εν τη ενώσει στην Ανάσα Ευαισθησίας τα μέλη από Γερμανία χτυπάει η καρδιά τους στο Κιλκις,στο έργο μας άσχετα αν δεν είναι από εδώ στηρίζουν αγαπούν τους όμορφους αγώνες μας και είναι με τη ψυχή τους δίπλα να προσφερουν.
Σας ευχαριστούμε για τη πολύτιμη προσφορά σας στο συνάνθρωπο.
Προβολή στατιστικών και διαφημίσεων
Όλες οι αντιδράσεις:
Εσείς και 7 ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου