Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

 




Η "Technic -Shop. gr "και Επιχείρηση Πολυκατάστημα "ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ" θα είναι πάντα δίπλα στο έργο μας δίπλα στους εθελοντές και σε ότι ανάγκες θα υπάρχουν θα ξέρουμε ότι μόλις ζητήσουμε θα έχουμε τη απαραίτητη στηριξη.

Η ευαισθησία ανθρωπιά αλληλεγγύη βρίσκει απόλυτη έκφραση στα πρόσωπα των ιδιοκτητών της Επιχείρησης το ηλεκτρονικό κατάστημα Technic -Shop. gr,την οικογενειακή επιχείρηση Πολυκαταστημα "ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ "επί της Ελ Βενιζέλου Κιλκίς (δίπλα στην ΔΕΗ ) τηλ 2341100858 που εδώ και 10 χρόνια στέκοντε με τη ψυχή τους δίπλα στο Φιλανθρωπικό μας Σύλλογο και στηρίζουν το πολύπλευρο κοινωνικό μας έργο!!
Ευχαριστούμε θερμά την οικογενειακή Επιχείρηση " Αφοι Παπαθεοδώρου "που 10 χρόνια στέκετε πολύπλευρα στις Δράσεις κι εκκλήσεις του Φορέα μας της καλύτερης λειτουργίας εθελοντών και στήριξης εκκλησεων οικογενειών μας. .
Σήμερα στις μεγάλες ετοιμασίες του μήνα που χρειαζόμαστε κούτες για τα πακετα τροφιμων ρουχων και δεμάτων που γινοντε οι αποστολές ,αυτοκόλλητες ταινίες και γάντια χεριών για όλους εθελοντές δεν χρειάσθηκε να ζητήσουμε.
Πρωί πρωί η Καλημέρα ήρθε απο τους ιδιοκτήτες με ευχές για καλή δύναμη στο αγώνα μας με όλα όσα χρειαζόμαστε. Παράλληλα κούτες να διευκολύνετε το έργο μας με κόλλες ταινίες κολλητικες ,ψαλίδια,γάντια κόφτη όλα τα εργαλεία για να τελειοποιούμε τα πακέτα Αποστολών .
Ακόμη μια φορά δίπλα στο κονωνικό μας εργο💖 με κινήσεις που όχι απλά ξανά μας συγκινείτε,οπως πάντα ξεχωριζουν οι διαρκείς κινήσεις αλληλεγγύης και αγάπης !!!!!!
Η Αλληλεγγύη ευαισθησία ανθρωπιά και πάλι απο τη επιχείρηση Αφοι Παπαθεοδώρου ,αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση !!!!!!
Σας ευχαριστώ θερμά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου