Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Ν.ΚΙΛΚΙΣ

 




"Τεράστιο κύμα αλληλεγγύης" με το αδιαχώρητο στο Φιλανθρωπικό Σύλλογο Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς απο την προσφορά Μικροπωλητών και Παραγωγών με απόφαση του "Σωματείο Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν.Κιλκίς" Συλλογής ειδών λαχανικών και φρούτων για τις οικονομικά ευπαθείς οικογένειες που στηρίζει ο Φορέας μας !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς , το ΔΣ και τα μέλη
Ευχαριστούμε θερμά
το "Σωματείο Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκις",
τον Πρόεδρο κ Κωνσταντίνο Γρίβα το Δ.Σ του Σωματείου τα μέλη όλους τους Μικροπωλητές ,Παραγωγούς , για την συνεχή στήριξη εδώ και 11 χρόνια δίπλα στο κοινωνικό έργο της ¨"Ανάσας Ευαισθησίας" με ολα τα εΊδη μαναβικής και φρούτων που προσφέροντε για άπορες οικογένειες .
Μια Ανάσα μεγάλη για να μπορούμε να είμαστε δίπλα στο κόσμο που δε έχει τη πολυτέλεια πολλές φορές ακόμη και των ειδών της Λαικής!!! .
Σας εύχομαστε ολόψυχα Υγεία και σας ευχαριστούμε για τη αλληλεγγύη στήριξη συμπαράσταση αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια.
Οι παραπάνω δωρεές αποτελούν για τις ωφελούμενες οικογένειες που στηρίζει ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς» πολύτιμη βοήθεια στο έργο μας,πολύτιμη ενέργεια η συνεχόμενη στήριξη αλληλεγγύη όλων σας σε αυτή τη δύσκολη εποχή!
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα σήμερα που παρά τη προσφορά του με τεράστιες ποσότητες όπως κάθε παραγωγός και Μικροπωλητής τον κ Θωμά Ενδρο ,που λίγο πριν τελειώσει η Λαική μας επισκεπτετε αρκεί να προσφέρει πάλι μια μεγάλη χορηγία 80 κιλά πατάτες για τη διανομή εν΄όψει 25ης Μαρτίου !!! Κινήσεις που πραγματικά όλων σας απο κάθε παραγωγό που σήμερα στήριζατε, με τριπλάσια ποσότητα αρκεί να παραλάβει κάθε οικογένεια απο όλα τα είδη λαχανικών φρούτων!
Μας δείχνετε συνεχόμενα τον σεβασμό στο κοινωνικό μας έργο και είστε η μεγαλύτερη μας δύναμη για να μπορούμε να αισιοδοξούμε οτι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Καλές δουλειές με ευγνομωσύνη στην αλληλεγγύη όλων σας!!
Με εκτίμηση η Πρόεδρος
Κουρουζίδου Γ Χριστίνα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου