Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

9/03/ Α' ΨυχοΣάββατο

 








Ημέρα Σαββάτου του Α' ΨυχοΣάββατου και παρότι πολλοί είσασταν στα χωριά στις εκκλησίες και τρισαγια πολλά μέλη μας επισκεφθηκατε για να προσφέρετε υπέρ Αναπάυσεως των ψυχών των δικων σας ανθρώπων.

Φίλη τη σημερινή ημέρα έκανε Γεύματα Αγάπης για τα άτομα που στηριζοντε από τα καθημερινά συσσίτια με δύο ειδών φαγητά αρακά με κοτόπουλο και πράσο ρύζι ψωμιά και σε κάθε πακέτο συνόδευσε από ένα πακέτο με 5 είδη γλυκισματα αλμυρά γλυκά σοκολατωδη και χυμούς .
Μια κινηση τεράστια αγάπης και αλληλεγγύη πράξεις πραγματικά που γαληνευουν τη ψυχη των ανθρώπων μας που εφυγαν.Να ταΐζεις τους φτωχούς όχι χορτατους.
Με κόπο μιας ολόκληρης ημέρας ετοιμασίες αρκεί να προσφέρει .
Ευχαριστούμε θερμά για τη ξεχωριστή κίνηση αγάπης.8 και μισή το πρωί που πήγαμε στο σύλλογο βρήκαμε έξω ένα σωρό πακέτα για παιδιά μικρά δωράκια παιχνίδια βελεντζες φωτιστικά παιδικά και οι παραγωγοί της γειτονιάς μας μέχρι να φύγουμε θα δω αύριο τι άφησαν σε εθελοντές πρόσφεραν από τα είδη παραγωγής τους από πατατες η Βικυ μας 10 κιλα γισ τις ψυχες των δικων της συγγενων,αυγά η κ Βάσω μας για τη ψυχη του συζύγου ,ο Γιώργος μας όλα τα είδη μαναβικης( σπανακια λάχανα κρεμμυδάκια φρέσκα μαρουλια καρότα χόρτα αντίδια ανιθο μαϊντανό σέλινο ) που πάντα θα λέει ελάτε πάρτε ότι θέλετε και πολλά νέα παληκαρια παραγωγοί που μας φέρναν πατζαρια μαρουλια λάχανα που και μετά που έφυγα πρόσφεραν τ είδη τους αρκεί να ενισχύσουν και τους συσσίτια μας αλλά και κάποιες οικογενειες που στηριζουμε.
Σας ευχαριστούμε που αν και σήμερα με λίγους παραγωγούς λίγο κόσμο λόγω που ο κόσμος ήταν στα χωριά στις εκκλησίες και τρισαγια στα μνήματα εσείς είσασταν πλάι μας .Υπερ Αναπαύσεως της ψυχής του Πατερα της η Μαιρη μας προσφερε 50 ευρω για αγορες οτι εχουμε αναγκες για ενισχυση πακετων τροφιμων και 10 ευρω η κ Ε......η για τις ψυχες των δικων της συγγενων.
Παρα πολλες φιλες μας ενημερωσατε και λογω καιρου και λογω της ημερας που εισασταν στα χωρια οτι θα ερθετε απο εβδομαδα να ενισχυσετε για να εμπλουτισουμε τα πακετα μας .
20 κιλα αλευρι προσφερε φιλη ανωνυμα υπερ αναπαυσεως των ψυχων των ανθρωπων της ,. πολλα μελη κανατε απο ολα τα ειδη γλυκα απο τσουρεκια τυροπιτοειδη ωτια μεριδες με κρεας κριθαρακι μπουλαρ ,κι ολα αυτα τα ειδη που θα μοιραζουμε εκτος απο τις σημερινες διανομες και αυριο στα γευματα αγαπης συνοδεια με γλυκισματα .Η πιο μεγαλη συγκινηση που ενοιωσα φετος ειναι οτι επειδη ξερετε την απωλεια της μητερας μου που προσφατα εχασα η συγκινηση ηταν απο το να σκεφτεσθε και υπερ των δικων σας ανθρωπων αλλα και να προσφερετε και για τη μητερα μου ενα κερι μια γλαστρα καφε ,χθες ενω ειμασταν στα μνηματα του χωριου ο κ Παυλος μου ελεγε πειτε τα ονοματα των γονιων σας να διαβασω υπερ αναπαυσεως σημερα η Βικυ μας η παραγωγος εφερνε κερι διαρκειας για τη μητερα μου γεμισα 6 γλαστρες και 10 κερια και γλυκισματα καφεδες για τη μητερα μου που μου δινατε και ευχες για να εχω τη δυναμη να συνεχιζω με ολα τα δυσκολα της απωλειας που περασα και περναω να ειμαι εδω παρων ... Οι ημερες αυτες και εν οψει Πασχα ειναι τοσο δυνατες σε τοσο προσφατη απωλεια που πραγματικα σας ευχαριστω που με τη αγαπη σας τη σκεψη σας με στηριζετε ιδιαιτερα ψυχολογικα ... Η σκεψη το νοιαζομαι στα δυσκολα του αλλου ειναι τοσο δυναμη για να μπορεις να συνεχιζεις οταν μεσα σου εισαι κομματια ... κι εσεις μου δειξατε ολες αυτες τις ημερες που διοργανωναμε τοσες ετοιμασιες οτι εισασταν διπλα μου ...οσο και να θες να δειχνεις δυνατος μεσα σου λυγας γιατι σα τη απωλεια της μητερας οσο χρονων και να εισαι δε υπαρχει μεγαλυτερος πονος .... Θα θυμαμαι παντα τη ευγενεια ψυχης ολων σας ... Να ειναι στο φως οι ψυχες των ανθρωπων μας και να τους κραταμε για παντα στη καρδια μας ...!! Καλη αναπαυση των Ψυχων των ανθρωπων που εφυγαν απο τη ζωη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου